Sulmohet kandidati për deputet i LSI-së, Ralf Gjoni
999 rezultate për

givati

Haaretz: Krenaria izraelite, viktima dhe agresori nga Haaretz - Njëherë e një kohë, në bluzën ngjyrë të kaltër zinte vend stema që përfaqësonte “Lëvizjen Laburiste”, e sh