999 rezultate për

gastrik

Shpëtoni nga mbipesha! Prof.Dr. Antonio Catona, Kirurg i Përgjithshëm Sleeve Gastrectomy Laparoscopike (SGL) është një ndërhyrje e llojt res
Si të humbim peshë? Dr. Kadir Burak Koza, Spitali Amerikan - Bypassi Gastrik, tendenca e re dhe mundësia më e mirë për të luftuar obezit
Si të humbim peshë? Dr. Burak Kadir Koza - Bypassi Gastrik, tendenca e re dhe mundësia më e mirë për të luftuar obezitetin! Por mos u mjaf