999 rezultate për

fanaj

Ky person ka humbur në Kosovë, ja identiteti i tij Policia e Kosovës, në këtë rast Drejtoria Rajonale në Ferizaj është në kërkim të personit të regjistruar si i humbur.
Një tjetër kosovar bashkohet me Lavdrim Muhaxherin (FOTO LAJM) Një tjetër kosovar i është bashkuar Lavdrim Muhaxherit dhe ISIS-it në luftën e tyre në Irak. Ai është Besnik Fanaj me