999 rezultate për

e-15

Trupat shqiptare nisen për në "Trident Juncture-15" (FOTO-VIDEO) Në ambientet e Komandës së Forcës Tokësore në Zall-Herr, Tiranë, u zhvillua dje ceremonia e përcjelljes së trupave të ko
Largohen dy deputetë, tkurret koalicioni qeverisës Dy deputetët Muhamet Mustafa nga Grupi i Ekspertëve E-15 dhe Amir Ahmeti nga Partia e Drejtësisë, të cilët ishin pjesë e
Mustafa nuk mbështet vendimet që janë kundër programit të tij Deputeti Muhamet Mustafa paralajmëron se nuk do të votojë për nismat qeveritare që janë në kundërshtim me programin e gr