999 rezultate për

dejanoviq

Edhe në një komunë tjetër përmbyset rezultati Numërimi i votave me kusht, me postë dhe ato me nevoja të veçanta ka përmbysur rezultatin edhe në Kllokot. Derisa nga
Serbia diskuton për zgjedhjet në Kosovë Kryetari i Këshillit për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, Lubomir Kragoviq, ka planifikuar për sot seancën, në të cilën do