999 rezultate për

bashĂn

Ndërtohet ura më e gjatë në botë (VIDEO) Ura më e gjatë dhe më e madhe në botë është ndërtuar në Azi dhe pritet të hapet shumë shpejt. Ndërtimi i saj ka filluar