1 rezultate për

arris

Google shet një pjesë të Motorola për $2,35 miliardë Google shpenzoi $12.5 miliardë për të blerë Motorola Mobility në fillim të këtij viti. Tani, duket se motori kërkimor dë
 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian