999 rezultate për

antverp

Modelet më të çuditshme nga Kampionati Botëror i Mjekrës dhe Mustaqeve (FOTO LAJM) Kampionati i mjekrës dhe mustaqeve zhvillohet çdo dy vjet dhe gjithmonë tërheq vëmendjen e qindra të apasionuarve pas mo
Maqedonia hap Konsullatën e nderit në Belgjikë Republika e Maqedonisë ka hapur Konsullatën e nderit në Mbretërinë e Belgjikës. Me ceremoni solemne ku morën pjesë t