999 rezultate për

9482

KLSH kallëzon ish-kreun e ALUIZNI-t Ish-drejtori dhe 2 ish-përgjegjësa të sektorit të drejtorisë së ALUIZNI-t Tirana 1, janë paditur penalisht nga Kontrolli
Zbardhet relacioni i qeverisë: Si do të realizohen legalizimet falas Brenda 4 viteve do të përfundojë dhe procesi i legalizimit të banesave. Portali Albeu ka mundur të sigurojë dhe relacion