999 rezultate për

8600

Rreth 8600 azilkërkues janë dëbuar nga Zvicra në 2014 Rreth 8600 azilkërkues janë krhyer nga Zvicra përmes rrugës ajrore gjatë vitit 2014, duke iu hedhur poshtë kërkesa për a
Bora bllokon mbi 8600 banorë në Maqedoni Njëqind e dhejtë fshatra me rreth 8.600 banorë akoma janë të shkëputura për shkak të borës. Në pjesën më të madhe të kët
Japoni, konfirmon 8600 persona të vdekur Agjencia Kombëtare e Policisë në Japoni ka deklaruar se ka shqetësime se numri i të vdekurve nga tërmeti dhe cunami mund