999 rezultate për

61692

EMRI/ Arrestohet hakeri shqiptar, policia i zbulon të dhëna shokuese Një 20 vjeçar që banonte në Lapraka është arrestuar nga Policia, pasi dyshohet se ai ka ndërhyrë në 300 adresa Facebook,
Shërbimi Konsullor Online, lehtësohen procedurat për emigrantët në konsullata Pas përfundimit dhe zbatimit me sukses të projektit E-Konsullata, tashmë Ministria e Punëve të Jashtme ka lançuar projek