999 rezultate për

48-tĂ

Vazhdon turpi i UEFA-s! Shqipëria e 48-ta për Fair-Play, Serbia e 34 Futbolli më fair-play gjatë periudhës 1 Maj 2014-30 Prill 2015 është luajtur në Holandë, Angli dhe Republikën e Irlandës
Shqipëria e 48-ta, De Biasi: U përlota Disa trajnerë kanë fat, disa përfitojnë se drejtojnë lojtarë të mëdhenj si Ronaldo apo Messi. Gianni De Biasi nuk kishte
Rënditja e FIFA-s, Shqipëria pritet të rënditet e 48-ta U desh mbi një vit që të vihet në jetë skenari më i ri i serialit të njohur hollivudian. Aktor kryesor nuk është Tom Cru