999 rezultate për

-shoqerise

Nishani-Shoqërisë Civile: I shqetësuar për mungesën e reagimeve Presidenti Bujar Nishani priti sot në Institucionin e Presidentit të Republikës një grup qytetarësh të angazhuar në mëny
METE u heq licencën 4 kompanive të karburanteve Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës vendosi sot heqjen e licencës për 4 shoqëri të tregtimit të karburantev