999 rezultate për

Ămimit

Hapet në Tiranë laboratori i kodimit dhe i programimit për fëmijë e të rinj (FOTO LAJM) Edhe Tirana ka tashmë një hapësirë të inovacionit dhe robotikës profesionale kushtuar vetëm fëmijëve, si një mënyrë për
Rekordi i ri i Facebook: Reklamon 5 milion biznese Në Shtator kompania tha se kishte 4 milion reklamues ndërsa në Mars vetëm 3 milion. Rrjeti social më i madh në botë Face
Httpool autorizohet nga Twitter për reklamat në Shqipëri dhe Kosovë Httpool është autorizuar nga Twitter si partner i shitjes së reklamave në pesë shtete të reja (Shqipëri, Kosovë, Sllovak
Robert Aliaj: Jam kundër reklamimit të homoseksualitetit në TV Robert Aliaj, kundërshtoi hapur kërcimin e Xheni Karaj në "Dance with me" që transmetohet në "Tv Klan". Menjëherë pas
Mbahet Kongresi "Webit Global 2014" Webit Kongresi Global, një prej ngjarjeve më të rëndësishme teknologjike dhe digjitale ka sjellë së bashku më shumë se 1