Varësia më e çuditshme në botë?
Kemi dëgjuar për varësi nga më të ndryshmet. Një emision televiziv "My Strange Addiction" i sjell ato. Në episodin final, ata kanë sjellë varësinë më të çuditshme. Një grua, e cila thotë se do të jetë pranë kujtimeve të të shoqit, ha hirin e mbetur nga djegia e trupit të tij.

26-vjeçarja, që mbeti vejushë dy muaj përpara nisjes së xhirimit, thotë se nuk e ndal dot veten që të fusë gishtin në urnën ku mban hirin e të shoqit dhe e shijon atë.

Shtuar më 09/08/2011, ora 12:11

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori