Treni më i gjatë në botë (VIDEO)
Treni i Burlington Northern Santa Fe
Treni që shihni në video është treni më i gjatë në botë. Treni është në pronësi të kompanisë Burlington Northern Santa Fe nga Kalifornia Jugore dhe është i gjatë rreth 10 mijë metra.

Kompani Burlington Northern Santa Fe e përdor këtë tren për transportimin e ushqimit dhe materialeve ushqimore.Shikoni videon:


<param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/video/xgrs4g_7866_news?additionalInfos=0">param><param name="allowFullScreen" value="true">param><param name="allowScriptAccess" value="always">param>video/xgrs4g_7866_news?additionalInfos=0" width="480" height="360" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">
Shtuar më 28/01/2011, ora 20:19

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori