Reporterja "përmbys" kameramanin (VIDEO)
Reporterja e një televizioni spanjoll, Lidia Camon, ka menduar një mënyrë të mirë për të përfunduar raportin e saj nga një park, por kishte vënë re se kablloja e telefonit i ishte ngatërruar rreth këmbës.

Dhe gjatë lëshimit me sajë e tërhoqi me vete edhe kameramanin.


Shikoni videon:

<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2T_Ryhr9RFA?fs=1&hl=en_US">param><param name="allowFullScreen" value="true">param><param name="allowscriptaccess" value="always">param>youtube.com/v/2T_Ryhr9RFA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Shtuar më 01/01/2011, ora 12:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori