Pronari i restorantit në hall me racionet e mëdha
Pronari i një restoranti në qytetin gjerman Hammerbrueck ka probleme me autoritetet tatimore sepse shërben racionetmadhe për mysafirët e tij. Gerhard Kaltscheuer thotë se ushqimet e tij janë të preferuara nga punëtorët të cilët vijnë në restorant dhe ai çdo ditë shet rreth 70 racione të tilla me mish, ndërsa autoritetet tatimore thonë se nga ajo sasi e madhe e mishit ai mund t’i bëjë 200 racione dhe ai duhet të paguajë tatim në bazë të këtij vlerësimi.
Shtuar më 22/09/2010, ora 16:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori