Pijaneci do të "luftojë" me demin! (VIDEO)
Gjithçka ishte normale deri në momentin kur në ringun rodeo futet një person i dehur. Personi i dehur, u fut në ring gjatë kohës që demi ishte i lëshuar dhe po bënte "detyrën" e tij. Ngjarja ka ndodhur para disa ditëve në Meksikë ...Shikoni videon:

<param name="movie" value="http://www.vidivodo.com/VideoPlayerShare.swf?u=BFFHRV9BXBI=&site=ihaber">param><param name="allowScriptAccess" value="always"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="wmode" value="transparent">param>site=ihaber" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="360" allowScriptAccess="always" allowfullscreen="true" >
Shtuar më 07/10/2010, ora 18:37

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori