Muhammed, emri më popullor në Angli
Muhammed, i shkruar në arabisht
Instituti Kombëtar i Statistikës në Angli bëri të ditur se duke analizuar shkrimet e ndryshme, emripopullor për djem në Angli rezulton të jetë emri "Muhammed".

Sipas studimit të kryer nga Instituti Kombëtar i Statistikës, 6255 foshnja kanë marrë emrin “Muhammed” vitin e kaluar në Angli. Emripopullor dhe më i përdorur për djemtë zë vendin e 16-të si “Mohammed”, vendin e 36-të si “Muhammed” dhe vendin e 62-të si “Mohammad”.

Nëse mblidhen të gjithë emrat me ndryshimet e vogla në shkrim, emriMuhammed” zë vendin e pare në listë duke kaluar dhe emrin më të përdorur “Oliver”.

Studimi thotë se pas 14 vitesh vendin e emrit "Jack" e ka zënë emri “Oliver”, dhe kështu emrat më popullor për djem janë si më poshtë: Muhammed, Oliver, Jack, Harry, Alfie, Joshua, Thomas, Charlie, William, James, Daniel.
Shtuar më 01/11/2010, ora 16:53
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori