Mis Plastika 2010
Pëlqej
Më në fund një garë për femrat që kanë bërë operacione plastike. Garë kjo e quajtur ''Miss Plastic 2010'' e në shqip ''Mis Plastika 2010'', e cila mbahet në Budapest, Hungari. Për kualifikim në garë, pjesëmarrëset duhet të kenë të bërë së paku një operacion plastik dhe poashtu duhet të sjellin edhe shënimet e tyre mjekësore si dëshmi për operacionet e bëra, sepse nëse aplikon një vajzë më pamje natyrale asesi nuk pranohet.

Gjithsejt janë 22 garuese secila më seksi së tjetra, të cilat do të marrin pikë ekstra për cilësinë e punës së operacionit. Fituesja e ''Mis Plastika 2010'' do të përballet me konkurentet ndërkombëtare të ''Miss Universe Plastic''. (albeu.com)
Shtuar më 25/11/2010, ora 16:03
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori