Kjo familje ndanë shtëpinë me 80 kafshë
Pëlqej
Familja Hewitt nga Morley në afërsi të Leedsit, në Britaninë e Madhe, e ndan shtëpinë me 80 kafshë ekzotike. Gjarpinjtë, hardhucat dhe zogjtë janë si anëtarë të familjes.

Alan dhe Heather Hewitt në koleksionin e tyre kanë 20 gjarpinj, 15 reptilë, 25 gjitarë dhe disa lloje zogjsh, transmeton MIA.

Fëmijët e tyre Abigail, Grace dhe Edward duket se kënaqen me shoqërinë e këtyre kafshëve.
Shtuar më 29/11/2010, ora 19:23
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori