Ja si shemben dy hotele (VIDEO)
Me qëllim ndërtimin e hoteleve të reja, janë shembur dy hotele gjigante në Brazil. Ekspertët kanë vendosur eksplozivin në vendet e duhura dhe në mënyrë të kontrolluar kanë realizuar me sukses shembjen e dy hoteleve.


Shikoni videon:


http://albeu.com/player/player.swf" width="480" height="380" bgcolor="undefined" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="file=http://content.reklamz.com/internethaber/DUNYA_4_KASIM2011_BINA.mp4&title=Albeu.com lajme&frontcolor=000000&lightcolor=FF0000&screencolor=CCCCCC&logo=http://albeu.com/player/logo.png"/>
Shtuar më 07/11/2011, ora 12:36
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori