Angry Birds, në version krishtlindjesh (VIDEO)
Angry Birds është një nga lojërat më popullore në telefon – por ky version i realizuar së fundmi është pak sa ndryshe – është më e madhja në versionin e krishtlindjeve.

Një ish-krijues i Disney e ka kthyer shtëpinë e tij në një version të lojës për krishtlindje me anë të dekorimit.

Ric Turner ka përdorur më shumë se 20 000 drita si dhe zbukurime të tjera për të bërë që shtëpia e tij të ngjajë si loja e Andry Birds. /albeu.com/


Shihni videon:
<script src="http://player.ooyala.com/player.js?embedCode=5vZnY1MzoD35lzgmppk5bZtU8yFg4Y2s&adSetCode=8a69ba50f6a348adbceec8c83d9e61c1&deepLinkEmbedCode=5vZnY1MzoD35lzgmppk5bZtU8yFg4Y2s&autoplay=false">script>
Shtuar më 21/12/2011, ora 14:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori