Ja si i fsheh NASA alienët nga njerëzit (VIDEO)

A po i fsheh NASA alienët nga ne? Astronautët janë duke mbuluar provat misterioze të disa dritave që janë paraqitur afër stacioneve hapësinore, tregojnë gjuetarët e UFO-ve në internet. Disa dri

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!