Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      131.38
      1.2296
      61.607
      1.1720
 
      106.85
      0.8133
      50.105
      0.9532
 
      0.0076
      0.0094
      0.0067
      0.0089
 
      0.0162
      0.0200
      0.0143
      0.0190
04:59 - 18/03/2018
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
Skuadra e Milanit për ndeshjen me Chievon

Andrea Conti është kthyer në skuadrën e Milanit pas gjashtë muajsh, por Nikola Kaliniç, Alessio Romagnoli, Ignazio Abate dhe Davide Calabria janë lënë jashtë. Gennaro Gattuso ka disa lojtarë të lod

 
Ish-kryeministri i Maqedonise Nikolla Gruevski duke sulmuar Kryetarin e Kuvendit te Maqedonise, Talat Xhaferri

Ish-kryeministri i Maqedonise Nikolla Gruevski duke sulmuar Kryetarin e Kuvendit te Maqedonise, Talat Xhaferri