Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      132.08
      1.1143
      61.587
      1.0840
 
      118.53
      0.8974
      55.268
      0.9728
 
      0.0076
      0.0084
      0.0067
      0.0082
 
      0.0162
      0.0181
      0.0143
      0.0176
20:59 - 22/06/2017
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
Manchester United dhe Arsenal i bashkohen interesit të Juventusit për këtë lojtarë

Murinho dhe Wenger ia janë bashkangjitur Allegrit në interesin për Matuidin. Allegri kontaktoi PSG për një shkëmbim të mundshëm Cuadrado - Matuidi. Akoma pa u menduar mirë PSG, është kontaktuar gji

 
Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit.

Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit. "Jam shume e lumtuar qe solla flamurin e Kosoves dhe Shqiperise ketu lart"., shprehet ajo.