Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      135.14
      1.0768
      61.587
      1.0727
 
      125.50
      0.9287
      57.196
      0.9962
 
      0.0074
      0.0080
      0.0064
      0.0079
 
      0.0162
      0.0175
      0.0141
      0.0174
00:59 - 30/03/2017
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
A do ta vazhdojë kontratën De Biasi? Ja përgjigja e trajnerit italian

Trajneri i Kombëtares shqiptare Gianni de Biasi e ka pranuar se do të dëshironte të qëndronte në Shqipëri, por vetëm me një kusht. Ai dëshiron që presidenti dhe të tjerët që kanë poste të rëndësishme

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}