Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      132.13
      1.1361
      62.286
      1.0913
 
      116.30
      0.8802
      54.824
      0.9606
 
      0.0076
      0.0086
      0.0067
      0.0083
 
      0.0161
      0.0182
      0.0142
      0.0175
12:59 - 28/06/2017
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
"Çmendet" Interi, blen dy adoleshentë për një shifër të frikshme

Interi po mendon më shumë për të ardhmen pas afrimit të Sabatinit. Objektivi kryesor është afrimi i 16-vjeçarit, Pietro Pellegri, vetëm 16 vjeç, luan si sulmues qendror dhe është i gjatë 1.91 metra.

 
Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit.

Alpinistja nga Kosova, Uta Ibrahimi shpalos flamurin e Shqiperise dhe Kosoves ne majen me te larte ne bote, ate te Everestit, 8840 metra mbi nivelin e detit. "Jam shume e lumtuar qe solla flamurin e Kosoves dhe Shqiperise ketu lart"., shprehet ajo.