Traditat më të çuditshme të dasmave në botë (FOTO LAJM)

1. Një traditë e vjetër e dasmave në kulturën gjermane është dhe “kurorëzimi” duke prerë një trung me një sharrë. Ky akt tregon aftësinë e çiftit të martuar për të punuar së bashku dhe për të kapërcyer pengesat që mund të ndodhin në martesën e tyre.
Ka disa tradita martese apo festa beqarie dhe që janë të njohura dhe praktikuar gjerësisht në të gjithë botën.

Por, gjithashtu ka dhe disa rituale që i praktikojnë vetëm njerëzit e vendeve apo kulturave të veçanta.

Bright Side ka renditur disa tradita të çuditshme të dasmave nga disa vende të ndryshme të cilat i gjeni në fotogalerinë e mësipërme.

Shtuar më 10/09/2020, ora 19:56

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori