Ti mi vodhe syzet? Ik se të blen dashnori të tjera! Plas keq mes vajzave të Call Centerit në Tiranë (FOTO LAJM)

Mund të ndodhë që dikujt i humb diçka me shumë vlerë, por krahas asaj që i ka humbur humbet edhe toruan duke akuzuar të tjerët përreth se ia kanë vjedhur.

Një histori e tillë ka ndodhur në një prej call centerave të Tiranës ky dy kolege akuzojnë njëra-tjetrën se i kanë vjedhur syzet.

bisedën e dërguar në inbox-in e Albeu.com nga vajza e akuzuar duket se gjërat kanë shkuar përtej limiteve me akuza për vjedhje dhe të tjera që shkojnë përtej, siç janë ato e ndërrimit të shumë të dashurëve.

Xhelozi vajzash, të cilat bëhen shkak që raporte të mira pune të përfundojnë për një palë syze.

Për më tepër, ndiqni bisedën e mësipërme! /albeu.com/

Shtuar më 25/09/2018, ora 21:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori