Si të dalloni një parfum origjinal nga ai fals (FOTO LAJM)

1-Shikoni qesen mbështjellëse.
Parfumi autentik mbështillet me një qese celofan paksa të trashë dhe qëndron e puthitur mirë pas kutisë, ndërsa ai fals nuk është i puthitur
mirë dhe është më i hollë.
Parfumet janë pjesë e aksesoreve të bukurisë dhe pjesë e ditës të pothuajse çdo personi. Mirëpo jo të gjithë arrijnë të dallojnë një parfum fals nga një origjinalë dhe shpesh bëhen viktima të tregtarëve, që e sheshin.

Nuk është për tu habitur fakti se sado shtrenjtë të jetë blerë parfumi, ai mund të jetë sërish i falsikuar. Ja disa mënyra për të kuptuar nëse parfumi është origjinal.

Shtuar më 24/06/2019, ora 15:09
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori