Pa mësuar kuptimin mos bëni tatuazhe, mund të burgoseni (FOTO LAJM)

Tatuazhet janë shumë më tepër se sa vetëm një vizatim në trup, Për shumicën e njerëzve, tatuazhet kanë një kuptim të veçantë.

Por, jo gjithnjë tatuazhet mund të përçojnë një mesazh apo të prezantojnë një pjesë të personalitetit të personit që e posedon atë.

Ka tatuazhe të shumta të cilat mund edhe të ju shkaktojnë probleme të shumta. Madje, mund edhe të shkoni në burg për shkak të një tatuazhi.

Më poshtë gjeni tatuazhet “e rrezikshme”:

Lot
Një lot nën syrin e djathtë shpesh do të thotë se pronari ka kryer vrasje ose është përpjekur. Shumë persona e bëjnë këtë tatuazh si dedikim për dikë që është në burg apo që ka vdekur tragjikisht. Ky tatuazh mund të iu shkaktojë probleme, sepse në botën kriminale, njerëzit besojnë se ju duhet të “fitoni” çdo tatuazh.

Buda

Një fotografi e ndonjë zoti në trup është blasfemi, prandaj turistët me këto tatuazhe shpesh përfundojnë në departamentet e policisë kur ata udhëtojnë në vendet budiste.

Tela me gjemba
Në botën e krimit të organizuar, një tatuazh me tela me gjemba do të thotë që një person është dënuar . Çdo nyjë në tel qëndron për një vit burg. Kjo është arsyeja pse kur një qytetar që respekton ligjin e merr këtë tatuazh, ish-të dënuarit mund ta marrin atë si një shkelje apo edhe një shaka. Kjo mund ta bëjë jetën më të vështirë të pronarit të tatuazhit.

Kryq në gjoks

Një tatuazh i një kryq të madh është shumë e rrezikshme ta mbani në Rusi. Ky është tatuazhi që kriminelët më të rrezikshëm në Rusi.

Kurora me 5 pika
Në SHBA, 5 pikat e kurorës janë simboli i bandës së Mbretërve Latine . Ata janë një nga bandat më të mëdha hispanike brenda dhe jashtë burgut. Natyrisht, është jashtëzakonisht e rrezikshme për të marrë këtë tatuazh për argëtim.
Shtuar më 08/04/2019, ora 21:01

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori