Njihuni me Bred, qeni i veçantë që punon në ambasadën amerikane (FOTO LAJM)

Brad, qeni i terapisë është në detyrë në Kosovë këtë muaj. Punonjësi i Ambasadës Brad ka përvojë të gjerë duke punuar me burrat dhe gratë e shërbimit amerikan dhe studentët për t’i ndihmuar ata të përmirësojnë shëndetin e tyre mendor dhe fizik.

Kryetarët e komunave, zyrtarët komunalë dhe Policia e Kosovës në të gjithë vendin e kanë mirëpritur Bradin dhe shoqëruesin e tij njerëzor, në vizitat e tij në nëntë komuna për të parë se si ai mund të jetë në shërbim këtu në Kosovë.


Shtuar më 15/02/2019, ora 12:36
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori