Njihuni me 10 objektet që i bëjnë njerëzit fatlumë (FOTO LAJM)

Daruma, Japoni Kjo është një kukull tradicionale, një simbol i këmbënguljes dhe fatit të mirë. Qëndrueshmëria përfaqësohet nga forma e rrumbullakosura, pa krahë dhe këmbë dhe me një qendër të ulët të gravitetit: kur kapet, ajo tenton të ngrihet menjëherë. I ka të dy sytë e bardhë dhe zakoni është që duhet të ngjyroset njëri, duke shprehur një dëshirë. Nëse kjo ndodh, syri i dytë duhet të jetë me ngjyrë.
Shumë njerëz janë supersticiozë dhe besojnë në objekteveçanta, që kanë nga pas një legjendë.

Ne po ju paraqesim 10 fatsjellëse në të gjithë botën dhe që janë të veçanta.

Shtuar më 25/04/2019, ora 23:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori