Në këtë qytet, qiraja paguhet me seks ose të brendshme të përdorura (FOTO LAJM)

Tingëllon e pabesueshme, por është e vërtetë, të paktën siç raporton portali “Quartz”, duke pasqyruar publikimet në blobun “Londonist”, ku thuhet se në vend të pagesës mujore për qiranë kërkohen brekë të përdorura, duke specifikuar se më tej nuk do të kërkohen kurrë marrëdhënie seksuale.

Ndërsa në të tjera lajmërime, nuk kërkohenbrendshmepërdorura, por favore seksuale në këmbim të mirëpritjes.

Një rast konkret është lajmërimi i një personi me pseudonimin “Daddy”, i cili kërkon një vajzë mbi 18-vjeç, dhe ka dëshirë të braktisë banesën e prindërve për të jetuar me një “njeri të pjekur”

Ndërsa, në lajmërime të tjera, kërkohet marrëdhënie “nënshtrimi”, pra një skllave në shtëpi.
Shtuar më 04/09/2018, ora 10:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori