Ndryshon dizanji i kartëmonedhave, kështu do të duken prerjet e reja (FOTO LAJM)

Mbase do të jetë pak e vështirë fillimisht për t’u përshtatur me to, por vendimi është marrë dhe arsyet ende mbeten të paqarta. Banka e Shqipërisë ka vendosur të ndryshojë dizanjin e kartëmonedhave Shqiptare dhe ky institucion ka prezantuar ditën e sotme në një ceremony serinë e re të tye.

Gjatë ceremonisë, gurvernatori, Gent Sejko tha se pas më shumë se 20 vite, dizajni i kartëmonedhave të qarkullimit vjen i rifreskuar dhe me elemente sigurie të përmirësuara.

Sipas tij kartëmonedha shqiptare do të ketë një pamje krejtësisht moderne dhe në të njëjtën kohë është edhe më rezistente, me cilësi, integritet dhe besueshmëri të lartë.
Shtuar më 12/09/2019, ora 20:20
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori