Kjo orë të tregon nëse je apo jo tapë (FOTO-VIDEO)
Ky mekanizën që shihni në foto mund të verifikojë fare mirë nese ju jeni të pirë apo jo. Mekanizmi i fundit i krijuar nga orëndreqësi japonez Tokyoflash mund të provoje nese ju jeni të dehur ose jo.


Kur fryn në këtë ekran, një sensor i fshehur në një panel në anë të orës pasqyron në ekran me ngjyra në varësi të nivelit të alkoolit se sa ju keni pirë. Nëse ngjyra është e gjelbër do të thotë që ju nuk keni pire. Nese ajo është e verdhë ju jeni "gjysem i pire" nese eshte e kuqe do të thotë që ju jeni "tape"


Leximet bazohen tek përmbajtja alkoolit në gjak i cili pasqyrohet përmes frymmarrjes. Ora është e përbërë prej celiku dhe peshon 160 gram. Ora i është e rezistueshme ndaj ujit. /albeu.com/
Kjo orë të tregon nëse je apo jo tapë

Shtuar më 22/06/2013, ora 14:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori