Kjo foto, shkatërruese për turizmin
Kjo është një nga fotot e ditës e agjencisë Reuters, realizuar në Durrës nga Arben Çeli, shoqëruar me këtë diçiturë:

“Një grua mbledh kanaçe në një hapësirë të madhe toke të mbushur me plehra dhe mbeturina kimike në rajonin e Ishmit, pranë Durrësit përgjatë bregdetit të Adriatikut, rreth 50 km larg kryeqytetit Tiranë, më 18 prill 2012">2012.

Sipas medias vendase, ambientalistët kanë theksuar se ndotja e shumëpërhapur në zonat përgjatë bregut mund të ndikojë tek turizmi gjatë sezonit të pushimeve verore”.
Shtuar më 19/04/2012, ora 19:08
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori