E FUNDIT/ Tre ambasadorë "zbarkojnë" në zyrën e Lleshajt
Kishte sjellë reperin e njohur, jeta si në përralla e Jurgen Kurtit (FOTO LAJM)
Pavarësisht moshës Jurgen Kurti ishte i kalbur në para. Ende nuk dihet nëse i ka trashëguar këto para nga familja apo i bëri me mund e djersë por ai u akuzua edhe në vrasjen e babait të tij.

Në moshën 23-vjeçare, ai kishte një shoqëri të regjistruar në QKR, që mban emrin “Albania Luxury Brands”. Kompania në fjalë merrej me 10 aktivitete të ndryshme biznesi. Por ishte më shumë e fokusuar te marketingu dhe distribuimi i produkteve të ndryshme, kryesisht turistike, organizim eventesh dhe paketash turistike.

Jurgen Kurti madje kishte sjellë në Shqipëri edhe reperin amerikan, Rick Ross. Sipas ekstraktit të QKR, Jurgen Kurti figuron aksioneri më i madh i kësaj shoqërie dhe administrator i saj.
Shtuar më 19/03/2019, ora 09:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori