Këto gabime me ushqimin e fëmijëve i bëjnë prindërit të pendohen më vonë (FOTO LAJM)

I marrin fëmijët me të mira me ëmbëlsirë
Kjo është një strategji që shumë prindër përdorin, por ushqimi nuk duhet të përdoret kurrë si shpërblim pasi kjo krijon një ide të ushqimeve “të mira” dhe “të këqija” në mendjen e fëmijëve tuaj, gjë që më vonë çon në një përbuzje për zgjedhje më të shëndetshme.
Prindërit natyrisht janë të shqetësuar për shëndetin e fëmijëve të tyre dhe zakonet e ngrënies, por ndonjëherë, ata mund të marrin një drejtim të gabuar thjesht sepse nuk dinë më mirë.

Në fotogalerinë e mësipërme gjeni një listë që nxjerr në pah zakonet e të ushqyerit të shumë prindërve që mund të kenë pasoja negative për fëmijët e tyre.
Shtuar më 27/05/2020, ora 16:22

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori