Kërkimet më të shpeshta gjatë vitit 2013 në Yahoo (FOTO-LAJM)

Miley Cyrus
Yahoo publikon një përmbledhje të kërkimeve më të shpeshta gjatë vitit 2013">2013. Në krye të listës së kërkimeve në Yahoo është Miley Cyrus, e përcjell nga Kim Kardashian, më pas vijnë edhe Kate Upton, Minecraft, Selena Gomez, Obamacare, Amanda Bynes, Jodi Arias, iPhone 5 dhe Justin Bieber.

Yahoo ka listuar edhe 10 postimet më të famshme në Tumblr. Në vendin e parë është Reasons My Son Is Crying, e pwrcjell nga This Charming Charlie, Hot-Dog Legs, Things Fitting Perfectly Into Other Things, The Worst Room, Brides Throwing Cats, Emojinal Art Gallery, Exploding Actresses, Yacht Cats, dhe Buzzfeed Articles Without the GIFs. /albeu.com/
Shtuar më 03/12/2013, ora 12:49
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori