Ja si ta bëni hapësirën brenda shtëpisë të duket më e madhe (FOTO LAJM)

1. Zgjedhni perdet e duhura
Nëse zgjidhni perde me ngjyrë të njëjtë me atë të mureve, kjo do të japë një ndjesi volumi në dhomën tuaj. Shmangni zgjedhjen e perdeve të trasha, të rënda dhe të gjata.
Keni një kuzhinë e vogël, tavane të ulëta, hapësira të vogla? Të gjitha këto mund të bëjnë të mendoni se keni pak mundësi për ta stiluar shtëpinë tuaj pikërisht ashtu si ju dëshironi.

Në fakt, ka shumë mënyra për të nxitur imagjinatën tuaj. Duhet vetëm të dini sesi të zgjeroni hapësirën ose përceptimin e hapësirës, që keni në dispozicion.

Për t’ju ardhur në ndihmë galeria e mësipërme përmban disa këshilla, të cilat mund t’ju ndihmojnë për të transformuar hapësirat e vogla të shtëpisë tuaj.
Shtuar më 17/03/2017, ora 13:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori