IKMT nё Tiranё, Vlorё dhe Vuno (FOTO LAJM)

Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes sё Territorit nis operacionin nё ndihmё tё zbatimit tё projektit “Ndёrtimi i Unazёs sё Madhe, Tiranё”.

IKMT ka planifikuar tё prish 35 objekte multifunksionale, kryesisht njё katёshe. Poseduesit e objekteve janё trajtuar sipas ligjit nga institucionet pёrgjegjёse.

Ndёrkohё, IKMT vazhdon operacionin nё Vlorё nё kuadёr tё projektit: “Rikonstruksioni i rrugёs Transballkanike, Faza II” dhe nё Vuno.

Nga operacioni i sotёm nё Vuno ёshtё prishur njё objekt dhe parashikohen tё prishen 4 objekte tё tjera deri nё fund tё ditёs. /albeu.com/
Shtuar më 24/05/2016, ora 13:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori