Fotografi të qiellit të cilat të lejnë pa fjalë (FOTO LAJM)

Të gjithë pretendojmë të mendojmë se retë janë aq të lehta sa lundrojnë në qiell me lehtësi, por në fakt kjo nuk është e vërtetë – një re mesatare përmban miliona ton ujë dhe peshon sa 100 elefantë.

Megjithatë, edhe pse ato janë kaq masive, retë gjithmonë arrijnë të na bëjnë përshtypje me format e tyre të mrekullueshme dhe me ngjyrat e pazakonta.

Bright Side mblodhi imazhet e habitshme në qiell që me siguri se do ta zgjojnë imagjinatën tuaj.
Shtuar më 29/05/2019, ora 17:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori