Fjalë më të bukura nuk mund të gjenden, Jul Deda e uron kështu "babushin" për ditëlindje (FOTO LAJM)
Sot është një ditë e shënuar në familjen e artit shkodran, Deda. “Artisti i Merituar”, Zef Deda, feston ditëlindjen dhe me siguri urimi më i bukur që ka është marrë deri tani, është ai që djali i tij Juli i ka bërë në Instagram. Vetëm nëse i ka bërë ndonjë më të bukur live.

Në këtë foto ku kanë dal krah njëri-tjetrit e duken shumë të lumtur, Juli ka bashkangjitur këto fjalë për babain e tij:

“Njerëzit e mirë mund t’i dallosh nga veprimet e tyre, nga fjalët që thonë, nga thjeshtësia me të cilën komunikojnë, nga energjia pozitive që transmetojnë dhe nga shumë detaje të tjera, por mbi të gjitha mund t’i dallosh nga buzëqeshja dhe sidomos nga sytë. Kështu je ti, Babush. Rrezaton mirësi dhe dëshirë për të jetuar pa hile. Je mjeshtër në skenë dhe njëqind herë më mjeshtër në jetë. U bëfsh 100 vjeç artisti jonë. Të dua shumë“.

E përgëzojmë Julin për fjalët e bukura që i ka kushtuar të atit i cili padyshim i ka të merituara.

style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
style="padding:16px;"> style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px">14px; width: 40px;">
style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; margin-bottom: 6px; width: 100px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; width: 60px;">
style="padding: 19% 0;">
style="display:block; height:50px; margin:0 auto 12px; width:50px;">transform="translate(-511.000000, -20.000000)" fill="#000000">
style="padding-top: 8px;">
style=" color:#3897f0; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:550; line-height:18px;"> View this post on Instagram
style="padding: 12.5% 0;">
style="display: flex; flex-direction: row; margin-bottom: 14px">14px; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(0px) translateY(7px);">
style="background-color: #F4F4F4; height: 12.5px; transform: rotate(-45deg) translateX(3px) translateY(1px); width: 12.5px; flex-grow: 0; margin-right: 14px">14px; margin-left: 2px;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(9px) translateY(-18px);">
style="margin-left: 8px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 20px; width: 20px;">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 2px solid transparent; border-left: 6px solid #f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg)">
style="margin-left: auto;">
style=" width: 0px; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
style=" background-color: #F4F4F4; flex-grow: 0; height: 12px; width: 16px; transform: translateY(-4px);">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Njerezit e mire mund t'i dallosh nga veprimet e tyre, nga fjalet qe thone, nga thjeshtesia me te cilen komunikojne, nga energjia pozitive qe transmetojne dhe nga shume detaje te tjera, por mbi te gjitha mund t'i dallosh nga buzeqeshja dhe sidomos nga syte. Keshtu je ti, Babush. Rrezaton miresi dhe deshire per te jetuar pa hile. Je mjeshter ne skene dhe njeqind here me mjeshter ne jete. U befsh 100 vjeç artisti jone. Te dua shume.

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">A post shared by style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px;" target="_blank"> Julian Deda (@juldeda) on

Shtuar më 27/07/2019, ora 11:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori