Është ndarë nga Shawn Mendes? Camila Cabello reagon për herë të parë (VIDEO)
Kush foli për ndarje? Ylli i ‘Cinderella’ Camila Cabello e ka gjetur Prince Charming dhe nuk ka ndërmend ta lëjë atë të shkojë.

Ditën e djeshme Camila u dha fund zërave që flisnin për një ndarje nga Shawn Mendes, pasi nëpërmjet një postimi në Instagram mbështeti këtë të fundit për albumin e tij të ri.

style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
style="padding:16px;"> style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px">14px; width: 40px;">
style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; margin-bottom: 6px; width: 100px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px">14px; width: 60px;">
style="padding: 19% 0;">
style="display:block; height:50px; margin:0 auto 12px; width:50px;">transform="translate(-511.000000, -20.000000)" fill="#000000">
style="padding-top: 8px;">
style=" color:#3897f0; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:550; line-height:18px;"> View this post on Instagram
style="padding: 12.5% 0;">
style="display: flex; flex-direction: row; margin-bottom: 14px">14px; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(0px) translateY(7px);">
style="background-color: #F4F4F4; height: 12.5px; transform: rotate(-45deg) translateX(3px) translateY(1px); width: 12.5px; flex-grow: 0; margin-right: 14px">14px; margin-left: 2px;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(9px) translateY(-18px);">
style="margin-left: 8px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 20px; width: 20px;">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 2px solid transparent; border-left: 6px solid #f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg)">
style="margin-left: auto;">
style=" width: 0px; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
style=" background-color: #F4F4F4; flex-grow: 0; height: 12px; width: 16px; transform: translateY(-4px);">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">the world could use some magic, beauty, and Wonder always, but especially right now. @shawnmendes what a gorgeous gift to the world. He’s crafted this album with every last bit of his soul, his spirit, and his essence with the purest of intentions. My love, I’m so proud of the person you are and I’m so excited for people to see and hear your heart. ❤️

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">A post shared by style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px">14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px;" target="_blank"> camila (@camila_cabello) onFansat spekulojnë se projekti i fundit i Shawn quhet ‘Wonder’ pas disa sinjaleve të fshehta të këngëtarit dhe Camila me sa duket tregoi dje se ata kanë të drejtë.

“Bota mund të përdorë disa magji, bukuri dhe ‘Wonder’ gjithmonë, por veçanërisht tani,” shkroi Camila në platformën e mediave sociale, së bashku me një video të këngës më të fundit të Shawn. “@Shawnmendes çfarë dhuratë e mrekullueshme për botën. Ai e ka punuar këtë album me çdo grimë të shpirtit dhe qënies së tij me qëllimet më të pastra. Dashuria ime, jam shumë krenare për njeriun që je dhe unë jam shumë e emocionuar që njerëzit do shohin dhe dëgjojnë zemrën tënde “.

Shawn i komentoi menjëherë Camila-s disa emoji zemre dhe ky kapitull konsiderohet i mbyllur. (të paktën për momentin)

Megjithëse bashkëpunëtorët e “Senorita” nuk i kursejnë dedikimet publike, kohët e fundit, gjërat kanë qenë të qeta me çiftin.

Në fakt E!Online shkruan se ka një arsye se përse dyshen nuk e kemi parë më bashkë që ka bërë që fansat të kalojnë në ekstrem: Camila aktualisht është duke xhiruar muzikalin Cinderella në Angli, kursec Shawn, ndërkohë, me sa duket po punon për albumin e ri në Los Angeles.

Shtuar më 01/10/2020, ora 13:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori