Dy shqiptarë rrëmbejnë çmimet e para në konkursin rajonal "në kërkim të verës" (FOTO LAJM)

Jyrgen Belegu dhe Adil Brahimi kanë fituar çmimet e para me fotografitë e paraqitura në konkursin "bukuritë verore" të Europës Juglindore

Çmimin e tretë e mori boshnjakja Isidora Iliq.


1. Jyrgen Belegu

2. Adil Brahimi


3. Isidora Iliq

Garuesit do të shkojnë në Bukuresht, Rumani, për të paraqitur punën e tyre në Presidencën Rumune të Këshillit të Konferencës Rinore të BE më 28 maj 2019. RCC është shumë mirënjohës për të gjithë pjesëmarrësit, të cilët kanë ndarë fotot e tyre të preferuara të verës me publikun. Konkursi tërhoqi shumë foto të bukura të rajonit të bëra nga qytetarët e saj, duke ndarë këndin e tyre unik në paraqitjen e thesareve që rajonin. ka për të ofruar.

Konkursi # looking4summer po zhvillohej së bashku me Projektin e Zhvillimit dhe Promovimit të Turizmit të financuar nga BE-ja nga BE-ja, duke u dhënë mundësi të rinjve të tregojnë botës vendet e tyre të preferuara dhe të ftojnë kolegët e tyre për të vizituar, përvojën e kulturës dhe për t'u bashkuar me aventurën në Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovina, Bullgari, Kroaci, Greqi, Kosove, Moldavi, Mali i Zi, Maqedonia Veriore, Rumani, Serbia, Slloveni dhe Turqi.

Konkursi në facebook dhe Instagram # looking4summer zgjati nga 1 mars deri më 30 prill 2019 dhe synoi promovimin e rajonit si një destinacion turistik. /albeu.com/
Shtuar më 10/05/2019, ora 19:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori