Disa këshilla si ta bëni fëmijën tuaj të hajë ushqim të shëndetshëm (FOTO LAJM)

Gatuaj ushqime të shëndetshme në mënyrë që të gjithë të hanë të njëjtën gjë:

Mos përgatitni pjata të ndryshme për fëmijët dhe të rriturit në familjen tuaj, por duhet të hani të njëjtin vakt. Ky skenar do t’ju ndihmojë shumë që ata të hanë shëndetshëm.Një studim i kryer së fundmi tregoi se 46 përqind e fëmijëve refuzojnë të hanë perime. Për më tepër, 75 përqind e prindërve shprehën shqetësime rreth të ushqyerit të fëmijëve të tyre.

Por, edhe pse fëmijët refuzojnë të konsumojnë disa lloje ushqimesh, ka një zgjidhje për këtë.

Bright Side ka renditur disa këshilla që duhet të ndiqni për ta bërë fëmijën tuaj të ushqehet shëndetshëm.

Shtuar më 24/10/2020, ora 11:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori