Çfarë zbulon mënyra sesi ecni për tipin tuaj (FOTO LAJM)

Korrektuesi

Nëse jeni një korrektues, ju zakonisht ecni duke ndërmarrë hapa të vegjël. Ju gjithashtu shmangni kontaktin me sy me ata që ju rrethojnë. Kjo për shkak se korrektuesit normalisht janë mjaft introvertë dhe të trembur. Ata kanë tendencë të jenë në roje përpara se të krijojnë lidhje të forta ose origjinale.
Një studim interesant i kryer në vitin 2017, nga Caleb Backe, një ekspert i shëndetit dhe mirëqenies, ndau dhe krahasoi shpejtësinë dhe stilet e ecjes me tiparet e personalitetit “The Big 5”.

Tiparet e përfshira ishin Hapja, Pajtueshmëria, Neurotizmi, Ekstraversioni dhe Ndërgjegjjshmëria. Ka pasur edhe kategori të tjera të studiuara që përfshijnë lloje të personalitetit si Mbështetësi, Shoferi dhe Korrektori. Këto kategori dallojnë se çfarë stili juaj i ecjes zbulon për personalitetin tuaj.

Sot në fotogalerinë e mësipërme do të ndajmë disa informacione rreth stileve të ndryshme të ecjes dhe tipareve të tyre paralele të personalitetit.
Shtuar më 27/07/2020, ora 14:56

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori